فراز و نشیب های قرار ملاقات در دفتر هنرهای نمایشی

Narges Kiani: خبر عدم قطعیت وزارت هنرهای نمایشی ، به عنوان یک مدیر تئاتر دارای ایالت ، احتمالاً می توانست خبرهایی را امیدوار کند. البته اگر من با این حجم حاشیه ها نبودم. حاشیه انتصاب رضا ماردانی به عنوان سرپرست/ مدیر هنرهای عمومی این خبر با رسانه ها آغاز شد. اخبار مربوط به مرکز روابط عمومی و اطلاعات وزارت فرهنگ اسلامی ، که فاصله کمی را تغییر داد. در اولین خبری ، می گوید ماردانی در حكم به عنوان رئیس دفتر هنرهای نمایشی منصوب شد. با این حال ، این خبر به سرعت تغییر کرد. پس از این تغییر ، مردان موقعیت “نظارت” به “مدیر کل” ارتقا یافتند. با این حال ، همین خبر هنوز در جایی در اخبار رسانه ها قابل مشاهده است.
وزیر مرد را نگه داشته بود ، نه مدیر کل
در کدام جهت سید عباس صالبی رضا ماردانی را منصوب کرد؟ این سؤالی است که می توان در متن حکم وزیر پاسخ داد. در یک نسخه از این حکم ، وزیر مردان را به عنوان “رئیس دفتر هنرهای نمایشی” منصوب کرده است. متن این حکم ، که نیز قابل مشاهده است ، به شرح زیر است: “با توجه به رقابت ، تجربه و تعهد تعالی و به توصیه معاون محترم امور هنری ، شما به عنوان رئیس دفتر هنرهای نمایشی منصوب خواهید شد. “
ایجاد دو مفهوم نادرست در قرار ملاقات
حکم سید عباس صالبی با دو تغییر ناخوشایند ؛ یکی بزرگترین و دیگری کوچکتر در رسانه ها بود. اولین تغییر ، تبدیل مردان “نظارت” به “مدیر کل” است که مشخص نیست آیا توسط وزارت روابط عمومی و اطلاعات صالبی انجام شده است. ثانیا ، از دستور وزیر ذکر شده است که مردان به توصیه معاون مدیر امور هنری به عنوان سرپرست منصوب می شوند. خبر ارسال شده توسط مرکز روابط عمومی به رسانه ها ذکر نشده است. نگاهی به رهبری این خبر می تواند تضادهای موجود را روشن تر کند: “وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، رضا ماردانی را به عنوان مدیر گروه هنرهای نمایشی وزارت منصوب کرد.” وزیر فرهنگ اسلامی مردان را به عنوان “سرپرست” منصوب کرده بود ، نه به عنوان “مدیر کل”. علاوه بر این ، این اتفاق در مورد پیشنهاد نادر رضای رخ داده است ، نه مستقیماً توسط وزیر. دلیل این تغییر و راز هر چه باشد ، با انتشار تصویر حکم وزیر ، به یک رویداد بی سابقه در بخش هنر تبدیل شده است.

یکی دیگر از نشانه های سرپرست رضا ماردانی
اگرچه تصویر وزیر فرهنگ اسلامی برای روشن کردن موضوع کافی است ، اما دلیل دیگر “سرپرست” مردان به جای اینکه “مدیر” باشد ، انتصاباتی است که در روز سه شنبه ، 9 ژوئیه انجام شده است. طبق گفته وزارت روابط عمومی وزارت هنرهای نمایشی ، مردانی که در این روز “مدیر کل” خوانده شده اند. در این دو حکم ، وی دو معاون را تحت نظارت اداره کل منصوب کرد ، نه “مدیر”. زیرا ، طبق قانون ، هنگامی که شخص سرپرست است ، او فقط می تواند یک سرپرست را تعیین کند ، نه یک مدیر. انتصاب سید Wahid Fakhramosavi به عنوان معاون مدیر و حسین موزن به عنوان معاون هماهنگی و رئیس برنامه ریزی ، شواهدی از این بیانیه است. اگر خود مردان “مدیر کل” هستند و نه “سرپرست” ، چرا مدیر برای هر دوی آنها منصوب نشده است؟ و اگر طبق دستور وزیر ، نه “مدیر” و نه “مدیر کل” ، چه کسی مسئولیت معکوس حقیقت را بر عهده دارد؟
کارمندی که ناگهان معلم شد
ماردانی می گوید ؛ به گفته سید عباس صالبی ، رئیس اداره کل هنرهای نمایشی ، با استناد به اخبار وزارت روابط عمومی و اطلاعات ، مدیر کل هنرهای نمایشی “چهره های شناخته شده و شناخته شده وزارت فرهنگ اسلامی” نامیده می شود. چهره نزدیکترین و منحصر به فرد با تئاتر ، دبیر جشنواره ملی فتح Khorramshahr است و بیشتر از امور اجرایی در امور اداری و پرسنل شرکت داشته است. با این حساب ، قرار ملاقات وی به عنوان کسی که قرار است پس از شش ماه عدم اطمینان در ساختمان باشد ، برای تئاتر و تئاتر سوال برانگیز کافی بود. اما اکنون یک سوال اساسی وجود دارد. فرمان رضا ماردانی ، چرا و چه کسی در آخرین لحظه مدیر کل را تغییر داد؟
آژانس خبری کاملاً آماده بود تا پاسخ مرکز روابط عمومی و اطلاعاتی وزارت فرهنگ اسلامی را منعکس کند و نیکنام حسینیپور ، وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاعات را برای یافتن پاسخ فراخواند. وی با تأکید بر این که دعا به عنوان وزیر سرپرست خوانده می شود ، او تغییر “نادرست” را توصیف کرد و اعلام کرد که با روابط عمومی دفتر هنرهای نمایشی صحبت خواهد کرد.
۵۹۲۴۲