ترند های روز

غم و اندوه و موسیقی در هم تنیده ؛ شب دوم منطقه منطقه در عزاداری بندر عباس

موسیقی منطقه ای ، فراتر از یک هنر گوش دادن ، روح جمعی مردم هر سرزمین را می گوید. در لحظه های غم و دوئل ، این موسیقی با آهنگ های آرام و آرام به یک زبان مشترک تبدیل می شود که نشان دهنده عزاداری به ظریف ترین روش ممکن است. صدای عود ، ویولن و ترانه های بومی ، به عنوان پلی بین قلب عزاداری ، احساس همدلی و شرکت را در قلب ها به وجود می آورد و به یک زخم تازه تبدیل می شود.

به گفته خبرگزاری آنا ، آیین های موسیقی در چندین فرهنگ ایرانی همیشه بخشی از مراسم دوئل بوده است. این آیین ها ، با استفاده از شعر ، موسیقی و حرکات آیینی ، فضایی را برای جامعه فراهم می کند تا درد خود را ابراز کند و در زمینه یک تجربه جمعی با غم و اندوه خود آشتی کند. حضور موسیقی در شب عزاداری بندر عباس تجلی این سنت باستانی بود. تجلی احترام عمیق به زندگی و همبستگی انسان در برابر درد شایع بود.

شب دوم رویداد ملی موسیقی کشور شب گذشته در سالن بندر عباس آغاز شد ، جایی که جو این مراسم تحت تأثیر فاجعه انفجار دلهره آور در بندر شهید رجائی قرار گرفت. این برنامه با یک آیین و همدردی برای اندازه گیری با استفاده از آن آغاز شد و سپس تلاوت قرآن مقدس جشن گرفته شد.

در پشت امشب ، به مناسبت حادثه ناگوار پورتو رجائی شهید غم و اندوه وجود داشت. این هنرمندان که عمدتا برای جشنواره بودند ، موسیقی خود را تغییر دادند و با این رویداد آواز خواندند و با مردم و درد آنها هماهنگ بودند. در این جلسه ، باباک رضئی ، مدیر کل وزارت فرهنگ ، فرخوندا جلال ، مدیر کل استان هورموزگان و سایر هنرمندان و پیشگامان استان نیز در این سالن شرکت کرد و نوا توسط مردم بندر عباس غمگین شد.

اولین اجرای موسیقی امشب خواندن برای هنرمندان هورموزگان با صدایی عود بود که فضای غم انگیز این مراسم را دو برابر می کرد.

پس از دوئل ، Kihosro Taheri ، یک هنرمند برجسته از Kohgiluyeh و استان Boyer احمد ، این برنامه را با Kamcheh اجرا کرد. او قبل از اجرای ، گفت: “امشب ، من افراد محترم و مبتلا به هورموزگان را ارائه می دهم.” وی این اجرای را با میلاد خلوئی و فرزندانش ابولفازل و سپهر طاهری ارائه داد.

پس از عملکرد خود ، طاهری با توجه به آن مرحوم سکوت کرد و برای آنها خوانده شد.

در طول امشب ، گروه گیلان دیلمن این مراسم را عمیق تر از غم و اندوه انجام داد و بر مخاطب تأثیر زیادی گذاشت.

سپس ، صدای رضا اوشی توسط گیلان ، گروه آرانگ ترانه ماهآباد ، نی و حسن سالار د کرمان ، موسیقی جنوبی خوراسان و آهنگ هود هود.

غم و اندوه و موسیقی در هم تنیده ؛ شب دوم منطقه منطقه در عزاداری بندر عباس

۲۴۴۲۴۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا