صدا -از نقاشی عجیب و غریب Sima: اعتراف به محبوبیت ابزارهای جاسوسی؟

به همین دلیل ، آژانس خبری اخیراً همان نظرسنجی را در رسانه های خود منتشر کرده است ، با نتایج اولیه خود تاکنون نشان دهنده آمار کاملاً متناقض با ادعای سمعی و بصری است.
صرف نظر از اینکه جامعه فرضی از نظرسنجی های سمعی و بصری چگونه تعریف شده و چگونه انجام شده است ، اگر فرض کنیم نتایج نظرسنجی های سمعی و بصری صحیح و قابل تعمیم است و نتایج صادقانه آگاه هستند ، که از این نظرسنجی استنباط می شود ، مفهوم عجیبی دارد!
یک گل به خودی خود به سبک سمعی و بصری!
قبل از جنگ دوازده روزه اخیر ، نتایج یکی از آخرین نظرسنجی های انجام شده توسط مرکز اندیشه دانشجویی ایرانی (ISPA) نشان داد که 4.3 ٪ از ایرانیان حداقل از یک پیام رسان و شبکه های اجتماعی استفاده می کنند. این نظرسنجی در سال اول مصاحبه با حدود 4000 ایرانی انجام شد.
نظرسنجی های قبلی مرکز نظرسنجی نشان داد که اینستاگرام ، واتس اپ و تلگرام محبوب ترین شبکه های اجتماعی ایران هستند.
علاوه بر این ، رسانه ها گفتند که این مطالعات نشان می دهد که ایران پس از هند و روسیه بیشترین تعداد کانال تلگراف را در جهان دارد.
آنچه صدای ایالات متحده به معنای ساده ادعا کرده است این است که بیشتر هموطنان معتقدند که سیستم عامل ها (سیستم عامل ها) ابزار Hassos هستند ، در حالی که بیشتر افراد از همان سیستم عامل ها استفاده می کنند!
این نشان می دهد که اعتماد هموطنان ما به سیستم عامل های داخلی چقدر کم است ، وقتی می دانند که سیستم عامل های خارجی اسباب بازی های جاسوسی هستند ، اما آنها هنوز هم آنها را به سیستم عامل های ملی ترجیح می دهند!
سکویی که صاحبان آنها مشخص نیست و تاکنون قانون محکمی در مورد الزام آنها برای رعایت محرمانه بودن عموم اتخاذ شده است.
بیایید بگوییم که برخی از این سیستم عامل ها به صورت انتخابی برای مخاطبان انتخاب شده اند که منعکس کننده اخبار عجیب است و خواننده هنگام خواندن اخبار خود نه تنها مأموریت اطلاعات خبری ، بلکه مفهوم قابلیت اطمینان نیز احساس می کند.
عجیب ترین نتیجه
ماده 5 مجلس نمایندگان به هرگونه کمک های امنیتی ، نظامی ، اقتصادی ، مالی ، فناوری و مستقیم و غیرمستقیم اسرائیل برای تشدید تحریم های جاسوسی اشاره دارد. اگرچه مسئله این ماده و سایر مواد در این فرمان مستقیماً به سیستم عامل های ارتباطی فضای مجازی اشاره نمی شود ، اگر نتایج بررسی سمعی و بصری نیز قوه قضاییه را در نظر بگیرد ، می تواند استفاده از آن را مترادف افرادی که از جاسوسی استفاده می کنند ، در نظر بگیرند ، اگرچه جاسوسی اسرائیلی است.
علاوه بر این ، به یاد داشته باشید که طبق قطعنامه قبلی شورای عالی فضای مجازی ، استفاده از فیلترها نیز ممنوع است و استفاده از این سیستم عامل ها نیز نیاز به استفاده از فیلتر دارد.
بنابراین ، اعتقاد به نتایج آنچه در این خبر به عنوان یک بررسی صدا و سیما گفته می شود می تواند زوایای جدیدی را باز کند که در آن مردم را در استفاده از ابزارهای جاسوسی قرار داده و طبق دستورالعمل قبلی راه را برای تفسیر باز می کنند.
اگرچه بسیاری از محققان تشدید تحریم های جاسوسی را پذیرفته اند ، 57 استاد ، وکلا و وکلا تصمیم گرفته اند به برنامه پارلمان برای “تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی اعتراض کنند و اظهار نظر کنند.”
5959