ترند های روز

صالبی: صنعت چاپ موتور محرک تمام انقلابهای دوره جدید در پنج قرن گذشته بوده است

سید عباس صالبی در جلسه ای با حضور برخی از مقامات بانک ملی شرکت کرد و مقامات طبق گفته وزارت فرهنگ و جهت گیری اسلامی در مورد عملکرد شرکت تحریریه بانک ملی ایران اظهار نظر کردند.

سپس ، وزیر فرهنگ از خط تولید شرکت انتشارات بانک ملی بازدید کرد و با برخی از کارگران صحبت کرد و به آنها نگفت.

صالبی سپس در کارگران و در مراسم روز کارگر شرکت کرد.
در این مراسم ، وزیر فرهنگ بزرگداشت شهدای بندر شهید رجائی را یادآوری کرد و گفت: “من روز عزت و روز جهانی کار را تبریک می گویم و همچنین روز ملی خلیج فارس را جشن گرفتم.
وی گفت: “کارگران چاپ هنرمند صنعت چاپ شده هستند.” بشریت دو نقطه تورم تاریخی داشت. اولین نقطه عطف کشف آتش سوزی بود که امکان تهیه سخت افزار مواد مرحله ای را فراهم کرد. نقطه عطف دوم این بود که انسان وارد ماسه ای شد که می تواند ابعاد بی نهایت خود را کشف و بیان کند.
صالبی تکرار کرد: پیشران و موتور سیکلت تمام انقلابهای دوره جدید در 5 قرن گذشته چاپ شده است. مانند رنسانس ، انقلاب علمی قرن 5 ، انقلابهای سیاسی اجتماعی مانند فرانسه ، روسیه و چین ، ارتباطات از راه دور و انقلاب های الکترونیکی ، انقلاب دیجیتال و هوش مصنوعی اخیراً. در همه این موارد ، تصور یک نقطه اصلی و پیشرانه است. به همین دلیل می توان گفت که تصور یک حادثه زندگی نیست ، بلکه رستاخیز حرکات مداوم بشریت در پنج قرن گذشته است.
وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی افزود: “خدمت امروز و تجلیل از هنرمندان صنعت روز جهانی کار برای من مهم بود ؛ صنعتی که با تمام مؤلفه های زندگی ما روبرو است ، صنعتی که هنر است ، اما از راه دور هم به دلیل اینکه تاروپود به صنعت چاپ مرتبط است ؛ فرهنگ نیز یک فرهنگ است زیرا Taropod مربوط به فرهنگ است و بیشتر مربوط به فرهنگ مانند کتاب ها ، رسانه ها ، رسانه ها ، رسانه ها ، رسانه ها ، The Pedia ، The the the the the the Media ، رسانه ها ، رسانه ها ، The the the the the the the the رسانه ها ، رسانه ها.
صالبی گفت: “کارگرانی که در صنعت چاپ فعال هستند از چنین موقعیتی بالایی برخوردار هستند.” عزیزانی که در این زمینه کار می کنند به بسیاری از مسیرهای تکاملی بشر کمک می کنند.
وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی گفت: “از طرف دیگر ، عزیزان شما به این مجموعه رسیده اند که شما تقریباً 100 سال عضو خانواده بانک ملی ایران هستید. در هر جامعه ، وقتی سازمان ها منسوخ می شوند ، آنها به یک میراث معنوی تبدیل می شوند ، آنها دیگر یک نهاد ساده با کارکردهای متعارف نیستند ، اما بخشی از میراث معنوی یک ملت است.
وی با سخنرانی در این مراسم ، وی افزود: “از منظر سوم ، من در شرکت انتشارات بانک ملی فعال شده ام ، که یک نهاد باستانی است و از 6 آه جوانه زده شده است ؛ این به معنای یک داستان 5 ساله است ؛ داستانی که با تلاش چندین نسل ایجاد شده است.
صالبی تکرار کرد: شرکت انتشارات بانک ملی از بسیاری جهات بوده است. این اعتماد به نفس سیستم حاکمیت ایران قبل و بعد از انقلاب بوده است و منابع خاص و حساس به سیستم چاپ به این مجموعه اختصاص یافته است. داشتن یک مجموعه محرمانه از سیستم در یک زمینه بسیار مهم است.
ویژگی دیگر انتشار بانک ملی این است که در مناطق خاص عمل می کند و منحصر به فرد می شود. بانک ملی در جشنواره ها در مورد چاپ امنیتی درخشان بوده و در این جشنواره ها مورد ستایش و ستایش قرار گرفته است. این نوع برداشت به دلیل حساسیت های موجود ، مشکلات خاص خود را دارد و اینکه این مجموعه می تواند دائماً چنین موقعیتی باشد ، موقعیت ارزشمند آن را نشان می دهد.
وی همچنین افزود که شرکت تحریریه بانک ملی ایران از 5 سال گذشته وزارت فرهنگ و هنر ایران بوده است. این سازمان در آثار فرهنگی و علمی منتشر شده نقش مهمی ایفا کرده است و بخش قابل توجهی از فرهنگ و هنر ایرانی ارائه شده است که این یک رکورد بسیار خوب و با ارزش است.
صالبی به کارگران این سازمان گفت: من به او به عنوان یکی از علاقه مندان به ایران و موسسات تحت پوشش آنها تبریک می گویم و امیدواریم که این شرکت در مورد 100 دستور کار خود اقدام کند تا اعتبار خود را بدست آورد.
در عین حال ، وزیر فرهنگ اسلامی اظهار داشت که استفاده از فناوری ، مدیریت دانش و غیره ، مطمئناً می تواند شرکت تحریریه ملی ایران را هنوز منجر به رهبری و پیشگام خدماتی شود که جامعه ایران و سیستم مدیریت به آن احتیاج دارند.
در قسمت آخر این مراسم ، برخی از کارگران هدایایی دریافت کردند.

۲۴۴۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا