ساختمان مجاور تئاتر Sanglaj را روشن کنید/ چرا ما مرکز ملی آیین ها را نداریم؟

هنرهای مذهبی هویت فرهنگی هر کشور محسوب می شوند ، از جمله یکی از مهمترین گونه ها یا هنرهایی که در برخی از کشورها دارای تاریخ طولانی و حتی قدیمی هستند.
به گفته ایلنا ، به طور کلی کشورهایی که هنر باستانی دارند ، همیشه سعی در زنده ماندن و ترویج آن دارند. ایران همچنین چنین هنری دارد. هنرهای نمایشی در ایران به همان اندازه قدیمی است که باید یادآوری گذشته دور تلقی شود.
با این حال ، چند دولتمرد ، هنرمندان و مقامات فرهنگی از هنرهای کشور ما گذشتند و سعی در حفظ و نگهداری آن داشتند ، این چیزی است که باید در دهه ها جستجو شود. تأکید بر اینکه ساخت و ساز و نگهداری ساختمان ها و راهروهای تخصصی یکی از تلاش ها و تلاش ها است.
تئاتر سانگلاج ، یکی از قدیمی ترین تئاتر تهران ، در سال 6 در محله سانگلاج در ضلع جنوبی پارک شهر افتتاح شد. این تئاتر از ابتدا آثار مهم ایران را ترتیب داده و در سال 6 در لیست میراث ملی ایران گنجانده شده است.
در اوایل دهه 1980 ، ساختمان مجاور اداره حقوقی شهرداری تهران طرحی به نام “سانگالج” را ارائه می دهد و به فضایی برای هنرهای سنتی و سنتی تبدیل می شود. این پروژه توسط هنرمندان پشتیبانی شده و در آن زمان مدیران دنبال می شود و حتی شهردار تهران دستور داد که آن را اجرا کند. با این حال ، این پروژه اجرا نشده است و در سال 6 ، ساختمان مجاور تخریب شد. این جنبش ابراز نگرانی در مورد تأثیرات منفی بر ساختار تئاتر سنگلاج ، زیرا این دو ساختمان با گذشت زمان تعظیم کردند.
به طور کلی ، علی رغم برنامه ریزی و تلاش برای توسعه تئاتر سانگالج و تخصیص فضای مجاور هنرهای آیینی ، این پروژه به دلیل عدم اجرای به موقع و تخریب ساخت و سازهای مجاور انجام نشد و ابراز نگرانی در مورد حفظ و حفظ این بنای تاریخی کرد.
داوود فتح علی بیگی ، نویسنده ، کارگردان و استاد دانشگاه ، که سالهاست در مورد درام ایران و هنرهای آیینی تحقیق می کند ، در مورد اهمیت ایجاد اتاق های تخصصی و عدم اطمینان ساختمان در کنار تئاتر سانگلاج بحث کرد.
فات علی بگی ، در آغاز صحبت های خود ، تأکید کرد که این هنرمندان و مقامات فرهنگی باید در هر زمان با هم همکاری کنند تا در هر زمان هنرهای آیینی هر کشور را ترویج کنند و می گویند: “در تمام نقاط جهان ، با وجود فناوری که ، از آن استفاده می شود و انجام آن و زندگی مهمتر است.
هنر و آیین ها بدون تداخل می توانند به روز شوند
داود فتح علی بیگی افزود: “این بدان معنا نیست که باید در هنرها دخالت داشته باشد و هر آیینی که باقی مانده است و نباید اینگونه باشد.”
وی افزود: “به طور کلی ، کشورهایی که برای این کار تلاش می کنند ، خودشان را به روز می کنند ؛ یعنی در اصل ، آنها از هنرهای خود چشم پوشی نمی کنند ، که دقیقاً درست است و باید اینگونه باشد.
وی ادامه داد: “مانند چین ، آنها در بعضی از مواقع روایتی در خانه های چای می ساختند.” اکنون این چای ها فقط شکل خود را تغییر داده اند.
وی همچنین گفت که ایران نیز در دوره های قاجار و اولین پهلوی چنین راهی داشته است و این کار در کافه های بزرگی که وجود داشته است انجام می شود.
امروز مکان روایت در چای و قهوه ها کجاست؟
استاد دانشگاه گفت: “یکی از آن مراسم هایی که در کافه ها اتفاق افتاد ، داستان بود.
وی ادامه داد: “اکنون هیچ کس نمی تواند در مکانهایی مانند خانه های چای عمل کند ؛ زیرا هیچ کس گوش نمی دهد.
پیشنهاد دهید توافق چینی را اعمال کنید!
فات علی بیگی گفت: در چنین شرایطی ، چینی ها آمدند و آنها چه کردند؟ آنها آمدند و به محله هایی رفتند که ساکنان هنوز به داستانهای قدیمی علاقه داشتند. چینی ها این نمایش و مخاطبان خود را ارزیابی کردند و در مکان های راهروهای کوچک برای آثار خود تهیه کردند. کاری که ما انجام ندادیم.
فات علی بیگی پشیمان شد: “ما به آن مکان اجازه دادیم که در ایران نابود شود ، اما شاید در کشور ما باشد ، و اکنون آن مکان هایی را داشتیم که متأسفانه چنین نکردیم.
چه اتفاقی برای مرکز ملی آیین ها افتاد؟
وی اذعان کرد: سالها از زمان می گوییم آقایان ، ما یک مرکز آیینی ملی بنا کردیم.
محقق ایران با بیان اینکه چنین مکانی همیشه در کشور خالی است ، گفت: “متأسفانه هیچ شنوایی وجود ندارد.”
ایجاد مکان صحیح بر عهده شهرداری و سازمان فرهنگی هنری است
فات علی بیگی به ساختمان کنار تئاتر سانگلاج و مقصد نامشخص آن اشاره کرد و گفت: “کسانی که امکانات لازم را دارند باید برای ایجاد یک مکان مناسب تلاش کنند ؛ مکانهایی مانند شهرداری یا سازمان فرهنگی هنری باید احساس مسئولیت کنند و کارهایی را انجام دهند که متأسفانه تا به امروز نبوده اند.
وی گفت: همان ساختمان توسط تئاتر سنگلاج در همان زمان دنبال شد ، اما متأسفانه کار او شکست خورد.
آیا زمین در کنار وزارت راهنما در کنار وزارت راهنما است؟
این درام ادامه داد: حتی برخی از اسناد وجود دارد که زمین قبل از انقلاب اسلامی توسط گروه فرهنگ و هنر خریداری شده است! اما هنوز هم ، و متأسفانه ، شهرداری محترم برای غلبه بر ساختمان آمد! در نتیجه ، ساخت اتاق Sanglaj نیز به خطر افتاد و به دلیل نزدیکی آن ، می توان سقوط کرد! خوب ، این به چه معنی است؟
مدیران جدید هنوز کاری نکرده اند
فات علی بیگی همچنین گفت: “ما واقعاً انتظار داشتیم که در وزارت فعلی ، علی رغم قرارهای جدید ، متأسفانه چنین نبوده است. حتی به نظر می رسید که مکاتبات با شهردار پیشین وجود داشته است و قرار بود نتایج مثبتی داشته باشد.
یک کاربرد فرهنگی از مدیر کل هنرهای نمایشی
فات علی بیگی ادامه داد: در زمان آتاباک نادر قبل از دوره فعلی ، او در حال تعقیب چیزها بود. اکنون او رئیس اداره کل هنرهای نمایشی است و من در مورد چگونگی حل مشکلات با او صحبت خواهم کرد.
در پایان ، داود فتح علی بیگی در مورد فعالیت های اخیر خود گفت: سال گذشته من در جشنواره تئاتر فجر نمایشنامه ای گرفتم که قصد دارم صحنه را در عموم سانگلاج بگذارم.
۲۴۴۵۷