زندگی سینمای اجتماعی در چهاردهمین دولت/ تمام سرمایه ها را نباید در سینمای کمدی قرار داد

به گفته روزنامه ایرانی ، روزنامه ایرانی نوشت:
روند تولید و پیش بینی سینمای اجتماعی ، که یکی از مهمترین و البته انواع فیلمبرداری محبوب و البته در کشور ما است ، اگرچه در سالهای اخیر درگیر شده است ، اما به نظر می رسد که در چهاردهمین دولت دوباره به همراه سایر گونه ها در مرحله تولید و در مرحله تشخیص داده شده است.
مخاطبان ایران به فیلم هایی که اکنون به عنوان فیلم های اجتماعی شناخته می شوند ، مشهور بوده و به طور کلی انتقادات اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی را ایجاد کرده اند. اگر سوابق فیلم های محبوب و محبوب ایرانی را در زمان های مختلف مشاهده کنیم ، می فهمیم که فیلم های اجتماعی حجم قابل توجهی از این رکورد دارند.
این توجه به فیلم های اجتماعی منجر به حساسیت این آثار در سطوح مختلف ، هم برای مخاطب و هم توسط مقامات شده است. سینمای اجتماعی اکنون چنان بی نظیر شده است که مردم دوست دارند بسیاری از مؤلفه ها و هنجارهای اجتماعی را در چنین آثاری ببینند. این “mirage” برای جامعه و “تجزیه و تحلیل” آنچه در پوسته زیرین اتفاق می افتد یکی از مهمترین ویژگی های این فیلم ها است که منجر به جهت این نوع سینما شده است تا از نظر طبیعت “درجه” و “وسیله اندازه گیری” شوند. از این منظر ، سینمای اجتماعی یک هشدار قوی و نگران کننده است که می تواند جدی گرفته شود.
اما سینما یک هنر پر سود است ، بسیاری از مخاطبان دوست دارند از ظاهر سرگرم کننده و سرگرم کننده خود لذت ببرند. کمدی و شبه اینمی که در دهه های اخیر منجر به ظهور سینما شده است ، یکی از بزرگترین رقبا فیلم های اجتماعی است که در چندین سال گیشه را به دست گرفته است و سینمای اجتماعی کمتری نیز به شما داده است ، به طور کلی راوی داستانهای تلخ.
اضافه کردن به این شرایط جامعه همچنین می خواهد مخاطب به طور ضمنی آثار کمدی را نشان دهد ، بنابراین طراحی و نحوه اکران فیلم های کمدی به گونه ای که مخاطب بیشتر از سایر آثار در معرض کمدی قرار داشته باشد. در این مدل ، اگرچه کل فیلم بسیار فروخته شده بود ، اما فقط برخی از کمدی ها و فیلم های شبه تجاری وجود داشتند که فروش بالایی داشتند و بقیه فیلم ها به دلیل مخاطبان کم که قبلاً اغلب به حاشیه رانده می شدند ، کاملاً به حاشیه رانده می شدند.
این وضعیتی بود که صاحبان سینما و انتشار دهنده ها و تهیه کنندگان این کمدی راضی بودند و در مقابل بسیاری از علاقه مندان و علاقه مندان به سینمای اجتماعی و گونه های دیگر ، و همچنین فیلمسازان ، فیلمسازان فیلم جدی و تحصیل کرده دوست نداشتند آنچه در سینمای اجتماعی اتفاق می افتد.
با حضور چهاردهمین دولت ، به قدرت و حضور Raed Faridzadeh در سازمان سینما ، روند تولید و پیش بینی فیلم های اجتماعی تا حد زیادی تغییر یافت و اراده حمایت از فیلم های اجتماعی افزایش یافته است. با نگاهی به فیلم های منتشر شده در عید نوروز امسال ، از طراحی و تنوع این فیلم ها ، می توان درک کرد که این قتل به یک فیلم متفاوت رسیده است و یک فیلم تلخ و تکان دهنده مانند “راها” ، که نمایانگر سینمای اجتماعی است ، همراه با آثار تاریخی ، کودکان ، کمدی و غیره اکنون تحقق است.
۲۷۳۰۲