روایت یک خارجی فرهنگ ایرانی

خواننده جدید انگلیسی “عزیزام” این روزها خواننده در حال رشد بریتانیایی است که این روزها در اینستاگرام و شبکه های اجتماعی است.
بخشی از روحیه ایران ، ترکیبی از موسیقی غربی و شرقی ، که توجه عموم جهانی را به خود جلب کرده و به ایرانیان افتخار کرده است.
این ترانه در ابتدا به زبان انگلیسی راه اندازی شد ، اما در نسخه جدید ، طبق گفته اد شرن ، مطابق با یک خواننده ایرانی ، با تعجب همراه بود.
کلیپ این اثر ، که شامل صحنه هایی با رقص غیرمعمول و پوشش غیرمعمول برای رسانه های رسمی ایران است ، در سیستم عامل های ملی منتقل نمی شود ، اما به طور گسترده در فضای مجازی منتشر شده است.
کلمه “عزیز” از فارسی گرفته شده است ، و در این کار ، اد شرن با همکاری هنرمندان ایران و هند ، از ابزارهایی مانند داف ، سانتور ، دلیبر تصویر و لوت استفاده کرده است.
تأثیر این قطعه به گونه ای است که برخی آن را برای معرفی فرهنگ و صنایع دستی ایران مؤثرتر می دانند.
یکی از صحنه های جذاب کلیپ از جایی شروع می شود که پای اد شن به لبه یک فرش ایرانی می رسد.
از آن به بعد ، عناصر متنوعی از فرهنگ ایرانی نشان داده شده است ، از فرش تورومانا و سفره های توله سگ گرفته تا غذاهایی مانند مرغ و تورتیلا ، رقص ، رقص ایران و غذاهای مس و …
حضور این علائم در یک اثر جهانی بازتابی از تمدن ایران و زیبایی هایی است که سالها در سینمای ضد ایران نادیده گرفته می شود.
در مصاحبه خود ، اد شرن گفت که الهام این کار را از دوست ایرانی خود بدست آورد. البته برخی تصور می کنند که این پروژه فرهنگی و شاید سیاسی است و با توافق ها و تحریم های ایران در ارتباط است ، اما بسیاری آن را یک جنبش فرهنگی خالص و غیر سیاسی می دانند ، مشابه تأثیر کلیپ هایی که قادر به نشان دادن ایران به جهانیان بدون بودجه بزرگ در مقیاس هستند.
نمونه ای از میلاد کارامی وی در معرفی ماهیت ایلام به جهان ، که بسیار موفق تر از ده ها گزارش رسمی و تورهای تبلیغاتی بوده است.
در مقایسه با آثاری مانند کلیپ های مانکن ساسی که به دلیل محتوای مستهجن و نامناسب بسیار مورد انتقاد قرار گرفته اند ، “کودک” روایتی هنری ، حرفه ای تر و فرهنگی را ارائه داده است و قادر به جلب توجه میلیون ها نفر بدون انزجار یا واکنش منفی بوده است.
شاید آهنگ “کودک” فقط یک اثر موسیقی باشد ، اما موجی که در جهان راه اندازی شده است ، باید به خاطر داشته باشید که فرهنگ ، هنر و هویت ایرانی آنقدر غنی هستند که حتی بدون تبلیغات رسمی می تواند در قلب مردم بین المللی باشد.
بدون شک ، عربستان سعودی مایل به صرف میلیاردها دلار برای انجام همان کار بود.
ممکن است زمان آن رسیده باشد که توانایی های هنری و فرهنگی خود را جدی تر کنیم و به جای تکرار کلیشه ها ، استفاده از فرم های خلاقانه و جهانی برای معرفی ایران و جذب گردشگران.
46