“خانه” در جشنواره بین المللی فرانسه حضور خواهد داشت

جشنواره Les Vidéo Numéries و جشنواره رقابتی نیست و رویکرد اصلی آن آثاری است که از اشکال خطی و روایی سنتی فاصله گرفته و به دنبال یک جستجوی زبانی شخصی ، بصری و شاعرانه است. آثار منتخب در قالب یک فیلم ، امکانات چندرسانه ای و اجراهای زنده ارائه شده است.
سی و هشتمین دوره از این رویداد بین المللی از 1 تا 8 اکتبر در “La Belle de Mai Friche” در مارسی برگزار می شود که در طی آن فیلم های کوتاه از 1 تا 8 اکتبر پیش بینی می شود. برنامه های ثانویه جشنواره در سایر شهرهای فرانسه و گاهی اوقات خارج از کشور ادامه می یابد.
فیلم کوتاه “خانه” ، که چهارمین اثر راهله کارامی به عنوان کارگردان است که روایت شاعرانه و متفاوتی برای سه فیلم قبلی خود دارد.
داستان خلاصه می شود: “اینجا خون است ، اما به نظر نمی رسد مانند خانه …”
عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از:
نویسنده و کارگردان: رحله کارامی ، تهیه کننده: کامر خاتیبی ، بازیگران: آلایرزا بیات ، شاغایگ فاریشیرن ، بازیگر جوان: لیانا سارواری ، کارگردان فیلم: آرمین مورادی ، کارگردان مدرسه: میلاد ملکی: پشت صحنه: آمین سارواری ، مشاور رسانه: Zohrehe Kordlo.
59243