توسعه ایران ؛ در مواجهه با تحریم ها و توجه به گردشگری مذهبی توسط مقامات / برخلاف وهابیسم ، عربستان سعودی بناهای تاریخی و اسلامی را با هدف توسعه گردشگری احیا کرد.

گروه فکر: اعضای گروه مطالعات اسلامی آکادمی علوم ، با توجه به نیازهای توسعه کشور و خارج از فشار تحریم ها ، و همچنین گزارشی از رسول جعفاریان ، عضو آکادمی علوم در زمینه تجربه و علوم توسعه و توسعه و توسعه عربستان سعودی در زمینه گردشگری مذهبی ، در لزوم توجه به گردشگری مذهبی در ایران ، گسترش آن را به مقامات این کشور پیشنهاد کرده است.
به گفته خبرگزاری اخبار آنلاینجلسه شورای علمی مطالعات اسلامی آکادمی علوم ، روز یکشنبه ، 7 فوریه 1403 ، با اکثر اعضا در اتاق جلسات این گروه برگزار شد. در این جلسه ، رسول جعفاریان ، عضو آکادمی علوم ، گزارشی از زیارت اخیر خود در عربستان سعودی ارائه داد.
بیشترین جذب این گزارش ، تغییر در نگرش مقامات سعودی گردشگری مذهبی ، بهبود و بازسازی مناطق و بناهای تاریخی بود. با این حال ، اولین آموزه های Wahabismo با ترمیم بناهای تاریخی و اسلامی هیچ اعتدال ندارند. گسترش و کیفیت بالای تأسیسات گردشگری جدید در شهرهای مذهبی عربستان نیز مورد بحث قرار گرفت.
پس از این جلسه ، برخی دیگر از اعضای این گروه همچنین به روندهای مشابه در زمینه گردشگری مذهبی در Türkiye اشاره کردند. اعضای گروه مطالعات اسلامی آکادمی علوم پس از گوش دادن به گزارش ، از نظر این واقعیت براساس گزارش های رسمی سازمان جهانی گردشگری (UNT) ، کشور محبوب ما در ایران هم از نظر جاذبه های عتیقه ها و آثار باستانی تاریخی و از نظر جاذبه های طبیعی بسیار طبقه بندی می شود.
این واقعیت که صنعت گردشگری به نوبه خود می تواند فشار بر تحریم های اقتصاد کشور را کاهش دهد. در پایان جلسه ، به پیشنهاد مصطفی محاگگ داماد ، رئیس گروه مطالعات اسلامی آکادمی علوم ، این گزارش به مقامات سیاسی و اداری این کشور برای گسترش مذهبی ، مذهبی ، مذهبی ، معنوی ارائه شد. گردشگری جهانی. به طور کلی گردشگری. این پیشنهاد توسط اعضای گروه مورد استقبال قرار گرفت و تأکید کرد.
نکته قابل توجه این است که گروه مطالعات اسلامی از زمان تأسیس آکادمی علوم به سرپرستی مصطفی ، مورتزا کریمی ، احمد وزی بوروجردی اعضای آن تشکیل شده است.
216216