ترند های روز

تفاهم نامه ای درباره جهانی سازی آثار فیلم جوانان ایرانی

تفاهم نامه با هدف ارائه آثار فیلمسازان جوان ایرانی و ارائه سکوی رقابت آنها در یکی از مهمترین جشنواره های تخصصی جهان است. طبق مفاد این تفاهم نامه ، آثار منتخب انجمن جوانان ایران با پشتیبانی رسمی ممکن است در چندین بخش از جشنواره Sitges به رقابت بپردازند و به رقابت بپردازند.

جشنواره بین المللی Sitges ، که از سال 2008 در شهر ساحلی Sitokhs ، اسپانیا برگزار می شود ، یکی از قدیمی ترین و تأثیرگذار جشنواره های جنسیتی است که بر جهان متمرکز شده است. این رویداد سالانه آثار برجسته ای را در سراسر جهان برگزار می کند و فرصتی بی نظیر برای فیلم های نوآورانه و متمرکز ارائه می دهد.

امضای این تفاهم نامه گامی مؤثر برای تقویت تعامل بین المللی ، ارتقاء کیفیت آثار فیلم جوانان ایرانی و حضور پررنگ تر آنها در صحنه جهانی است.

59243

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا