ترند های روز

تجلیل از انجمن انتقاد ؛ ادعاها ، صرف نظر از سیاست و فشار/ فرصت داوری

علی ورامینی ، یک روزنامه نگار و انتقاد از اهمیت و تأثیر انجمن منتقدین و نویسندگان ایران ، گفت: “در سالهای اخیر ، یک حرکت مثبت و مثبت از کلاس وجود داشته است ، و اگر این یک مکان واقعی از انتقاد و انتقاد حرفه ای باشد ، بررسی های خوبی وجود دارد.

وی ادامه داد: در داخل کشور ما بسیاری از جشنواره های غیر دولتی معتبر نداریم و دولت ها روش ها ، مکانیسم ها و سیاست های خاص خود را دارند که ما می دانیم. بنابراین ، جشن انجمن انجمن می تواند بسیار مهم باشد زیرا چنین دیدگاهی ندارد ، اما باید کارهای رسانه ای بسیار قوی انجام شود و مردم وظیفه ذاتی منتقد را می دانند.

منتقد فیلم در شکل گیری مخاطبان امروز انتقاد منتقدان را ابراز کرد: این منتقد نه تنها به مخاطب بلکه به کل سینما کمک می کند و پیشنهاد من این است که در چنین محیطی باید به بهترین کار بروم. یعنی باید از آن برای استفاده از فضای مجازی به بهترین شکل ممکن استفاده شود و این رسانه را بیاموزد ، و اگر بتوانید الگوی را تغییر دهید و همان متن و کلمه را در آن محیط بیاورید ، مخاطب نیز با انتقادات واقعی و منتقدین انتقادی آشنا می شود و می تواند تأثیر بهتری داشته باشد.

وی افزود: “جریان سینما نیز کم و بیش تحت تأثیر او قرار می گیرد وقتی منتقدان منتقدین اصول از چنین رسانه هایی استفاده می کنند و تأثیر کلام او را می بینند.” لازم به ذکر است که نباید در دام چیزهایی که چگونه می توان به دست آورد ، سقوط کند.

در بخش دیگری از صحبت های خود ، Varamini توضیح داد: در حال حاضر دو مشکل مربوط به روزنامه نگاران فیلم و برخی منتقدین وجود دارد و می تواند جشن انجمن منتقدین و نتایج آن باشد. در سالهای اخیر ، برخی از همکاران ما که در روزنامه نگاری سینما شرکت کرده اند نیز به دلیل مشکلات مالی یا دلایل دیگر روابط عمومی برقرار کرده اند. مسئله روابط عمومی برای فیلم ها بسیار نجیب و عظیم است ، اما این دو تضاد منافع دارند. در صورت امکان تعیین پروتکل هایی که به عنوان مثال ، مواردی که روابط عمومی هستند در آن سال مورد قضاوت قرار نمی گیرند. منتقدین ، ​​صرف نظر از رفاقت ، می توانند به جریان سینما کمک کنند و رشد کنند.

روزنامه نگار و منتقد فیلم گفت: “بسیار مهم است که منتقدین در این زمینه عمل کنند ؛ آنها نه تنها توسط نظرات داوران محدود ، بلکه برای مسائل سیاسی نیز پذیرفته شده اند ، بلکه از فشار و غیره نیز مورد قضاوت قرار گرفته اند.

وی افزود: اساساً ، هنگامی که این فیلم توسط انجمن منتقدین جشن گرفته می شود ، مدتی نگذاشته است ، که دیدن منتقدین دو یا سه بار را آسان می کند. ” این یک فرصت عالی برای تجلیل از انجمن منتقدین است که می تواند برای شتاب قابل اطمینان تر باشد.

Varamini در مورد نقش مهم رسانه ها در این جشن اظهار داشت: مهمتر از همه ، یک کار رسانه ای خوب برای تجلیل از انجمن منتقدین و نویسندگان ایران وجود دارد. همه ما باید در این مسیر پیشرفت کنیم و کمک کنیم.

در پایان ، وی گفت: “برای من ، جایزه منتقدین آمریکا بازتاب بیشتری از اسکار است ، زیرا در امور سیاسی جشن گرفته می شود و … و جشن انجمن منتقدان و فیلم های ایران نیز وجود عالی است.

پانزدهمین جشن مهم منتقدین و نویسندگان ایران در پایان ژوئن سال جاری با دبیر جعفر گودارزی برگزار می شود.

۵۷۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا