ترند های روز

برنامه های آکادمی برای محافظت از زبان فارسی

جشن حمایت از زبان فارسی و بزرگداشت Hakim Abolghasem Ferdowsi در روز چهارشنبه 9 اردیبهشت ساعت 9 صبح در سالن کتابخانه ملی برگزار می شود.

به گفته ایسنا ، گلام علی حداد آدل ، رئیس آکادمی زبان و ادبیات فارسی ، سید عباس صالبی ، وزیر فرهنگ و جهت گیری اسلامی ، گریگور هاکوپیان ، سفیر ارمنی در ایران ، نماتر یلدیریم ، عضو محترم آکادمی آکادمی و آکادمی آکادمی ، هاشبه ، هشبازاد ، آکادمی آکادمی.

البته ، آکادمی زبان و ادبیات فارسی از یکشنبه 9 مه تا سه شنبه جلساتی را در چندین گروه برگزار می کند.

روز یکشنبه ، 9 مه ، گروه جهانی سازی جلسات را از ساعت 9 صبح تا 6 بعد از ظهر در تالار آکادمی علوم پزشکی الگدیر جشن می گیرد. در این جلسات ، گلام علی حداد آدل در مورد “فرهنگ لغت از تأیید تا ارتقاء” ، فرشید سمائی در “نگاه اصلاحات به طبقه بندی شهنومه” که بر اساس صدها هزار پیام و پیام “است ، اسلام در” ابعاد مختلف نوشتار “، ali shiva در” inderation indexy “، zahra saahra” ، zahra saahra “. پزشکی “، که به علاقه به شرایط” نیاز دارد “، که به علاقه به شرایط نیاز دارد” ، که به علاقه متوسط ​​نیاز دارد. “رویکردی به سیاست فرهنگی و سیاست فرهنگی.”

البته این گروه همچنین دارای دو میز گرد است ، “تجربیات سایر کشورها در زمینه اصطلاحات و اصطلاحات” با مشارکت ولادیمیر ایوانوف ، هاشم رجاباده و بلارام شاکلا ، و “بحث و بحث در مورد چگونگی ترویج کلمات تأیید شده” با مشارکت محققان گروه و اعضای گروه های کاربردی تخصصی.

گروه مطالعات ادبیات و ادبیات فارسی در آسیای صغیر نیز در این روز از ساعت 9 صبح تا 9:30 بعد از ظهر در جدول دکتر شهدی تالار زبان و ادبیات فارسی تحت عنوان “زبان و ادبیات فارسی در آسیای صغیر” شهنامه سسول.

“مونوکوریسم ادبیات کلاسیک معاصر” ، با کنفرانس حسن میر عابدینی ، یکی دیگر از برنامه های آکادمی در تاریخ 9 ماه مه است که در طبقه سوم آکادمی برگزار می شود.

روز دوشنبه ، 21 مه ، گروه های فرهنگی ، ادبیات تطبیقی ​​، دائر ycl المعارف زبان و ادبیات فارسی ، ادبیات انقلاب اسلامی و زبان و ادبیات فارسی.

برنامه فرهنگی با کنفرانس ها از ساعت 9 صبح تا 6:00 بعد از ظهر در آکادمی شهدا همراه است: علی اشرف سادگی با عنوان “نیاز به تولید یک فرهنگ یکپارچه برای زبان فارسی” ، هاشم رجابزاده با موضوع “ترجمه هنر ژاپنی به عنوان فرهنگ ژاپنی ، فرهنگ فرهنگ ژاپنی” ، فرهنگ عبدالن سیتارزاته ، فرهنگ در فرهنگ “، در فرهنگ فرهنگ” ، در فرهنگ فرهنگ “، در فرهنگ فرهنگ” ، در فرهنگ فرهنگ “، در فرهنگ فرهنگ” ، در فرهنگ “، در فرهنگ” ، فرهنگ “، در فرهنگ” ، در فرهنگ ، “، در فرهنگ” ، در فرهنگ “، در فرهنگ” ، در فرهنگ “، فرهنگ” ، در فرهنگ “، در فرهنگ” ، فرهنگ “، فرهنگ ، در فرهنگ. “Abdolreza Qureshi در مورد” یافته های جدید در مورد Mathnawi Yusuf و Zulikha و تکلیف نادرست او به فردووی “، فرهاد قوربانزاده با موضوع” انتقاد و بررسی شرکت فرهنگ رأی دهی ناصریا “و ماسازون حاجیزاد در” گارد های انقلابی “.

“آثار و دیدگاه های واسیلی در مورد دولت شعر فارسی” با کنفرانس ابین بکر “، چشم انداز جریانهای جدید در ادبیات تطبیقی” با کنفرانس دوستی فارزان و “روابط ادبی ایرانی” با کنفرانس هاشمیپور Morteza ، برنامه های ادبیات فارسی برگزار می شود.

دائر ycl المعارف زبان و ادبیات فارسی همچنین دارای یک میز گرد در موضوع “موقعیت زبان فارسی و ادبیات دائر yclopedia ، در تحقیقات ادبی امروز” با مشارکت حسین ماسومی حمدنی ، چنگیز مالای ، حسن میر عبدینی ، سالمن ساک ، شاهد جازفاری و تورینا و تورینا ، مازود جازفاری و تورینا ،

گروه انقلابی اسلامی ادبیات انقلابی همچنین کتاب “مفاهیم اساسی ادبیات پایداری” را با مشارکت موسی اسکار ، محمد رضا سانگاری ، علیزا کامری و محمد رکره از ساعت 9 صبح تا 6:00 در سالن دکتر گلگاب از گروه ، و گروه و گروه و ادبیات ادبیات “ادبیات ادبیات” آشکار می کند.

گروه های “زبانها و گویش های ایرانی” ، “دائر ycl المعارف زبان و ادبیات فارسی در خلفی” ، “زبان و رایانه” و “آکادمی و دانشگاه” نیز جلسات را در روز سه شنبه 9 مه برگزار می کنند.

گردآوری “زبان ها و گویش های ایرانی ، تاجیکستان و افغانستان” توسط گاکارکسار صفاوا (تاجیکستان) ، عبدال نبی ستارزاده (تاجیکستان) ، اروستام وهاب زاده (تاجیکستان) ، عبدالقوم قوام QavaM Qavim (Afghanistan) شرکت خواهد کرد. (افغانستان) ، و مدیر گروه.

همچنین میزگرد “زبان و ادبیات فارسی در شبه جزیره ؛ برای مدت طولانی به” گلام علی حداد آدل امروز ، رودراگور تحمیل شده “، در پسری. فریبا شوکوحی و کنفرانس” غلام و خوالی “در کنفرانس دکتر شهدی از 9 صبح تا 9 صبح 9:00 بعد از ظهر برگزار می شود.

“زبان و یارانه” برنامه 4 تا 5 بعد از ظهر به شرح زیر است: “تبدیل خودکار گفتار به معیارهای فارسی براساس دستور مصوب مسعود قییم و” گزارش کنفرانس زبان فارسی و زبان فارسی و خط نوشتن معیارهای فارسی “

جلسه دفاتر آکادمی دانشگاه ها برنامه نهایی این جلسات 4 تا 5 بعد از ظهر در تالار شهودی خواهد بود.

۲۴۴۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا