ترند های روز

برای تولد عبدالحسین زارین کوب – اخبار آنلاین

عبدالحسین زارین کوب ، استاد دانشگاه ، محقق و مورخ ، در 5 مارس 2008 متولد شد. وی گفت: “من دو روز از نوروز بودم ، زیرا فقط دو یا دو روز قبل از تولد در بوروجرد بود.” وی در سن 9 سالگی پس از یک دوره بیماری در 5 سپتامبر درگذشت و امروز بیش از یک قرن پس از تولد وی بوده است.

به گفته ایسنا ، زارین کوب به عنوان یک معلم برجسته در تاریخ شناخته می شود. وی شروع به نوشتن از هشت سالگی کرد و پس از پذیرش در دانشگاه تهران ، زمینه ادبیات به دکترا ادامه یافت ، اما گفت که من همه چیز را می بینم ، از عینک داستان. وی گفت که این داستان تکرار نشده است و تکرار آنچه اتفاق می افتد امکان پذیر نیست ، بلکه به این دلیل که “انسان در تفسیر قرآن است” ، او تجربیات شکست خورده گذشته را با توهم و چشمگیر تجربه می کند که “زیرا خطا دیگر منتشر نمی شود” ، و این تکرار داستان تکرار می شود.

وی معتقد بود که تاریخ یک سری از وقایع بهم پیوسته و درهم تنیده این است که دولت و آنچه که قدرت سیاسی نامیده می شود فقط ظاهر آن را در بر می گیرد و سایه ای سنگین بر نیمی دیگر ، یعنی زندگی فرهنگی و زندگی مردم ، نمی توان بخش اول را درک کرد. مهم نیست که صدای مردان قدرت و ثروت چقدر باشد ، واقعیت این واقعیت است که آنها پایه و اساس تاریخ را ایجاد کرده اند و در تلاشند تا فرهنگ را توسعه داده و ترویج کنند و فرهنگ را ترویج کنند و فرهنگ را ترویج کنند. “داستان قابل مشاهده Sanjar ، Genghis ، Hulago و Timur را ارائه می دهد و داستان مخفی ابو حظمی غزالی ، فخر رازی ، سعدی و حافظ.”

لیست آثار اصلی زارین کوب طولانی است و از کتابهایی مانند اسلام و گزارش اسلامی به کاروان تهیه شده است. زندگینامه های ارزشمند همچنین در مورد دانشمندان ادبی تاریخ ما نوشتند که “پله سرخپوشان به جلسه خدا” (در مورد مولاوی) ، “فرار مدرسه” (درباره غزالی) و “کوچه رندان” (درباره هافتز) بهترین برای پرفروشیان هستند و هنوز هم بازتولید هستند.

او نویسنده چندین کتاب در مورد تاریخ کشور ما است که از جمله مشهورترین و کاملترین این آثار ، “دو قرن سکوت” ، روایتی از سقوط سلطنت ساسانیدا و حوزه اولیه عرب بر روی ایران است. این کتاب برای اولین بار در مجله Mehegan و سپس برای اولین بار در کتاب برای انتشارات انجمن دانشگاه برتر منتشر شد. اکنون چهلمین نسخه این کتاب در انتشارات موجود است.

وی در مقدمه ای از نسخه هفتم این کتاب ، در مورد انتصاب “دو قرن سکوت” نوشت: “اما با نام این کتاب ، که تاریخ دو قرن پرماجرا ترین داستان ایران است ، من” دو قرن سکوت “را صرف کرده ام و نه دو قرن هرج و مرج؟ کتاب.

یکی از مشهورترین واکنش های کتاب دو قرن سکوت ، منتقد شهید موتاهاری است. Ayatolá Morteza Motahhari ، در بخشی از کتاب “خدمات متقابل ایران و اسلام” ، آنچه را که در این کتاب ارائه شده است ، که در بخش اول کتاب منتشر شده است ، انتقاد می کند. مهمترین انتقاد از جانب آن در مورد چگونگی معرفی دین اسلام در ایران و تأثیر آن بر ایرانیان است. موتاهاری در بخشی از کتاب خود می نویسد: “واکنش ایرانی به اسلام خارق العاده سطحی و سپاسگزار است و نشانگر توافق طبیعی بین روح اسلامی و بدن ایران است.

از طرف دیگر ، گلالاموسین ابراهیمی دینانی می گوید: اگرچه تاریخ نگاری دقیق و آگاهانه است ، اما نگاه او به “دو قرن سکوت” بر اسلام و حمله عربی به شفافیت انجام شده است ، و پذیرفته شده و به تقدس اسلام پرداخته و به عنوان مذهب بهشت ​​پذیرفته شده است.

“شعر دروغین ، شعر نقاب دار” ، “سیری در شعر فارسی” ، “سر نای” ، “بحر در مسیر” ، “پیر گنجه در جستجوی ناک آباد” ، “د نای” ، “دنی” (ماسوی را انتخاب کرد) ، “دو قرن سکوت” ، “فاته پرسا در ایران”)) صفر “،” جستجوی ” “،” در پادشاهی آگاهی “،” فراخوانی “(درباره زندگی حج) ،” بنیاد شعر فارسی “،” ادبیات فرانسوی در قرون وسطی “،” ادبیات فرانسوی در رنسانس “،” ، منتشر شده طلایی است.

۲۴۴۵۷

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا