با درختان گالری آتبین آشنا شوید
به گزارش خبرگزاری فارسیرو، آثار جدیدی از امید خاکباز نقاش در نمایشگاهی با عنوان «نام درخت من» به نمایش درآمد.
این نمایشگاه شامل 12 اثر از این هنرمند است که بر روی دیوار گالری آتبین به نمایش گذاشته شده است و به گفته این هنرمند عنوان برگرفته از کتاب «اسم من سرخ است» نوشته اورهان پاموک است و به نوعی ستایش تنهایی
این هنرمند درباره کارهای جدیدش که همگی درختان تنومند و تنومند هستند، می گوید: درختان خاص و عجیب هستند و نمی توان از آنها ستایش نکرد.
او درباره شکل گیری این درختان توضیح می دهد: هر مخاطبی می تواند موضوع را از منظر خود ببیند، اما من می توانم به آنها بگویم که چگونه پیش می روم. هیچ برنامه ای از قبل ندارم من و بومی هستیم که چیزی جز رنگ زمینه ندارد و خالی است و روی آن سیستم رشد درخت را پیاده می کنم. یک درخت بلند می شود و برگ های آن می تواند هر شکل و جهتی داشته باشد. درختان منزوی و محکمی که هیچ چارچوب بومی نمی تواند نمایانگر همه آنها باشد و همه به قول عباس کیارستمی درختان بیشتری در خلوتشان هستند…
«نام من درخت است» از 30 آذرماه آغاز شده و تا 20 بهمن در گالری آتبین، تهران، کوچه خاکزاد، خیابان ولیعصر، نرسیده به چهارراه پارک وی، پلاک 42 ادامه دارد.
خوشنویسی که «تنوع زیستی» را وارد هنر کرد
خانه هنر حسام از جمعه 7 آذرماه میزبان آثار خوشنویسی احمد خداداد هنرمند توانای جویباری است. هنرمندی که در هنر خوشنویسی به دستاوردهای متفاوتی دست یافته و جنبه های فنی و بدیع این رشته را هماهنگ می کند.
این هنرمند درباره چگونگی گسترش ایده «تنوع» در آثارش میافزاید: تنوع در سبک هنر ایرانی رازی پنهان است. ما عموماً در کارهای خوشنویسی ترکیبی را می بینیم، مثلاً سال هاست که تذهیب را در کنار خوشنویسی می بینیم. اما از نظر ماهیت آنها مخلوط نیستند و آن وحدت ترکیبی را که انتظار داریم در کار نمی بینیم. به طور کلی خط کشی به دنبال تعریفی است که هم ترسیم و هم خط باشد و در عین حال نه ترسیم باشد و نه خط. در این آثار سعی کردم حرف نستعلیق را از ادبیات جدا کنم. سپس یک سری عناصر مختلف از جمله نقطه، خط و سطح را به عناصر خوشنویسی اضافه می کنم و نقطه تکیه اینجاست. یعنی نکته ای که خود من
تاکید می کنم که ترکیب است. به این معنا که این عناصر را با پرسپکتیو یا هندسه خط نستعلیق ترکیب می کنید. این مهم ترین مضمونی بود که در این آثار به آن پرداختم، در کنار موضوع تنوع سه گانه (عنصر، ترکیب و فرم) که مرا به تعریف جدیدی از هنر خوشنویسی سوق داد».
این هنرمند خوشنویس در نمایشگاه جدید خود دیدگاه خود را نسبت به هنر خوشنویسی و مختصات فنی و بدیع آثارش بیان میکند: «هنر چیزی است که در طول زندگی تجربه میکنید و میتوانید احساسات متفاوتی را به یک اثر روی بوم بیاورید. خط مبنا من نستعلیق است و در کارهایم سعی می کنم از نستعلیق به عنوان یک عنصر اصیل ایرانی استفاده کنم.
لازم به ذکر است نمایشگاه انفرادی خوشنویسی احمد خداداد با عنوان «کاف» از جمعه 7 آذر لغایت 13 بهمن در خانه هنر حسام واقع در محله بهجت آباد به نشانی میرزای شیرازی بین مطهری و تماس 24 برپاست. ، شماره 202. و هنردوستان از آن زمان هر روز
از ساعت 16 تا 20 می توانید از این آثار دیدن کنید.
۲۴۴۵۷