ترند های روز

بازیگر زن “پرندگان پرنده” درگذشت – اخبار آنلاین

هارلان بول ، سخنگوی ریچارد چمبرلین ، در بیانیه ای گفت که این بازیگر محبوب در هاوایی متولد شده است. چمبرلین ، که روز دوشنبه مجبور شد پنجمین سالگرد خود را جشن بگیرد ، بر اثر عوارض سکته مغزی درگذشت.

چمبرلین ، که سه بار برنده جایزه گلدن گلوب شد ، در چندین نقش ، از بازیگران و خوانندگان گرفته تا سربازان ، نقاش و نویسنده در طول سال ها ظاهر شد. اما نقطه عطف آن به دهه 1980 و نقش نقش پزشکی جوان در سری دکتر کیلدر باز می گردد.

این سریال که در شبکه NBC بین 1 تا 2 سال صادر شد ، جایزه گلدن گلدن را برای بهترین بازیگر زن تلویزیون به چمبرلین بدست آورد. خود چمبرلین در مصاحبه ای در سال 2 گفت: “این سریال واقعاً در سراسر جهان محبوب شده است.” من همیشه می خواستم موفق شوم ، از این همه توجه باورنکردنی خوشحال شدم. ”

چمبرلین همچنین در سینما حضور پررنگی داشت. در سال 9 ، به همراه چارلتون پاستون و جیسون رابرز در فیلم جولیوس سزار ، با بازی در اوکتاووس سزار. او در سال 3 در فیلم “سه تفنگداران دریایی” با Rockkle Welch و Oliver Reid ظاهر شد و در فیلم موفق و موفق “آسمان خراش جهنم” بازی کرد.

CNN گزارش داد که در دهه 1980 ، چمبرلین به عنوان پادشاه مینی سری شناخته شد. او یک اثر درخشان دیگر در سریال های محبوب “Shogan” Mini و “The Birds of the Birds” انجام داد که جایزه گلدن گلوب را برای هر دو دریافت کرد.

۲۴۴

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا