ترند های روز

ایران -جمع آوری رسانه های روسیه: دستاوردها و افق ها/ برخی از پیشنهادات خاص برای تعمیق همکاری

دکتر نوروزپور ، خانم چرمیا ، دکتر جاللی ، شرکای محترم ، مدیران و استانداردهای رسانه های جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه ، به من این امکان را می دهد که ابتدا برای هفتمین جلسه کمیته همکاری ، طرف روسیه را ترتیب دهم. جشن مداوم این جلسات ، چه به صورت حضوری و چه مجازی ، نشان دهنده تلاش های جدی و اراده دو طرف برای تعمیق روابط در رسانه های مهم است.

خوشبختانه ، روابط ایران -روسیه در بالاترین سطح سیاسی ، با حمایت و نظارت بر روسای جمهور تخمین زده شده دو کشور ، در مسیر رشد و ارتقاء قرار دارد. این شرایط اهمیت کار کمیته ما را دو برابر کرده و افق های جدیدی را به فعالیتهای مشترک ما می آورد.

دوره همکاری رسانه های روسیه ایران قبل از 1 ژوئیه (1 ژوئیه) با پیشنهاد سفیر وقت ایران در مسکو و جستجوی معاون وزیر رسانه های رسانه ای از وزارت فرهنگ و گرایش اسلامی و وزیر توسعه دیجیتالی ، از راه دور روسری روسیه و میانگین فدراسیون روسیه روسیه روسیه از فدراسیون روسیه روسیه ، به طور جدی آغاز شده است. به طور قابل توجهی قابل توجه است. با گذشت سالها ، اقدامات موثری انجام شده است و ما شاهد رشد قابل توجهی در فعالیت های مشترک هستیم:

1. جلسات مداوم: همانطور که گفته شد ، جشن گرفتن دو جلسه کمیته مشترک ، از جمله دو جلسه مجازی به صورت حضوری و 4 ، زمینه های مهمی را برای بررسی ، ترویج و بهبود روابط رسانه ای فراهم کرده است.

2. امضای تفاهم نامه درک همکاری: یکی از مهمترین نکات در این راستا ، امضای یک تفاهم نامه همکاری رسانه ای بین وزارت فرهنگ و راهنمای اسلامی و وزارت توسعه دیجیتال ، ارتباطات و رسانه های رسانه ای روسیه در 2 فوریه (2 فوریه) بود.

1. تمرکز بر اخبار جعلی: در مورد درک و جلسات مختلف ، اهمیت تبادل اطلاعات و همکاری برای درمان اطلاعات دروغین و اخبار تولید شده توسط رسانه های غربی علیه دو کشور تأکید شده است. ما در این زمینه به دنبال همکاری بیشتر و بیشتر با احزاب روسی هستیم و معتقدیم که این منطقه یکی از مهمترین مناطق همکاری است.

1. گسترش همکاری در مناطق مدرن: علاوه بر رسانه های سنتی ، همکاری با فضای مجازی ، انیمیشن و بازی های رایانه ای نیز به رویکرد همکاری اضافه شده است.

1. توافق نامه های رسانه ای و کنوانسیون ها: چندین رسانه ایرانی و روسی ، مانند ایسنا ، تاسنیم ، مهر ، ایرنا ، صدا -سیما و خبرنامه اسپوتنیک ، توافق نامه های جدید و آموزشی و دوره های آموزشی را امضا کرده اند. علاوه بر این ، در چارچوب کنفرانس رسانه های مرزی خزر در استان آستراخان روسیه ، تلاش شد تا در روزنامه نگاران فعال تر ایرانی شرکت کند.

این اقدامات سودهای ارزشمندی است که پویایی همکاری ما را نشان می دهد.

همه توافق نامه ها نشانگر تعیین جدی طرفین برای شرکت در مرحله جدیدی از همکاری های عملیاتی است. برای پیروی از این توافق نامه ها و تجزیه و تحلیل آینده ، علاوه بر مفاد پیمان استراتژیک و صورتجلسه کمیته پیش بینی شده (مانند جلسات مداوم ، تمرکز بر اقتصاد رسانه ها ، معرفی محصولات فرهنگی و برگزاری جلسه مشترک درگیری ، من می خواهم برخی از پیشنهادات خاص را برای بررسی و عمل خود ارائه دهم ::::

1. پشتیبانی از تولید رسانه های استراتژیک:

با مشارکت این دو طرف ، می توانیم از تولید مشترک مستندهای عمیق ، گزارش های تحقیقاتی یا پادکست های متعدد در مورد موضوعات مورد علاقه و اهمیت مشترک (مانند تاریخ روابط بین دو کشور ، همکاری اقتصادی یا نقش دو کشور در موضوعات منطقه ای و بین المللی) پشتیبانی کنیم.

ترتیب. روزنامه نگاران جوان Lanza و دانشجویان رسانه ای برنامه های تبادل: منظم و بلند مدت:

فراتر از دوره های کوتاه مدت ، ما می توانیم برنامه هایی را برای خبرنگاران جوان و دانشجویان مرتبط با رسانه ها برای شرکت در رسانه ها یا دانشگاه ها برای چند ماه تعریف کنیم. این امر به آموزش نسلی از متخصصان رسانه ای که درک عمیق تر و واقع بینانه تری از فرهنگ و جامعه دارند ، کمک می کند.

1. همکاری در زمینه سواد چندرسانه ای:

با توجه به چالش های اطلاعات نادرست ، ما می توانیم در ترویج سواد رسانه ای و توانایی تفکر انتقادی در بین شهروندان دو کشور ، به ویژه نسل جوان تلاش کنیم. تولید مشترک محتوای آموزشی یا کارگاه های آموزشی مشترک برای مربیان می تواند در این زمینه مؤثر باشد.

1. ایجاد گروه ویژه ای از رویدادهای بزرگ دو جانبه و منطقه ای:

با تجلیل از رویدادهای مهم مانند نمایشگاه های اصلی اقتصادی ، جشنواره های فرهنگی یا جلسات سیاسی منطقه ای در حضور دو کشور ، می توانیم گروهی از رسانه ها را به طور مشترک برای هماهنگی پوشش اخبار این رویدادها تشکیل دهیم.

همه این پیشنهادات مطابق با اجرای وسایل مربوط به همکاری رسانه ها در پیمان جامع استراتژیک و همچنین در آخرین دقایق کمیته است و می تواند به تسریع در تحقق توافق نامه ها و استفاده بیشتر از ظرفیت موجود کمک کند.

۲۴۵۲۴۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا