آنها می ترسند روز به روز قدرت و قدرت ایران را افزایش دهند.

اعلامیه انجمن هنرهای نمایشی ایران گفت:
“به نام خدا ، دوستانه ترین ، مهربان ترین
وی افزود: “و آنها به دلیل فریب خود فریب خورده اند و در مورد خدا ، آنها فرشتگان او هستند و اگر فرشتگان وی از او حذف شوند.
آنها بهترین حقایق خود را انجام دادند. و تمام توطئه ها و توطئه های آن با خدا آشکار و ناکارآمد است ، اگرچه طراوت آنها به گونه ای است که کوه ها خارج هستند. … زیرا خدا قادر و مجازات است. “
قرآن مقدس یک سند نمونه ای برای معیارهای تشخیص حق باطل و نور جاده و مسیر حرکت است. سوره ها و آیات این نوشتار به اسلام افتخار می کنند.
اقدام پس از و ناجوانمردانه ، رژیم صهیونیستی به عنوان عروسک ، در حمله هوایی تهران و سایر شهرهای کشور و شهادت کودکان ، زنان ، ورزشکاران و مدیران نظامی کشور ما ، باعث ایجاد احساسات جامعه بزرگ هنری در سراسر کشور و عصبانیت ، منبت و نفرت از جامعه شد.
این روش ستیزه جویی و نقض کشور ما از فضای داخلی آشفته ، یک فضای داخلی پوسیده ، عصبانی و شکست خورده است که از روز به روز می ترسد قدرت و قدرت ایران را افزایش دهد.
مطمئناً ، این اقدام بی ادب پاسخ سختی خواهد داشت که می تواند یک درس تعیین کننده برای رژیم صهیونیستی داشته باشد.
هنرمندان تئاتری کشور که مفاهیم انسانی را در سرزمین خود وام می گیرند ، و بارها و بارها پیام الهی از صلح ، وحدت و مهربانی در سراسر جهان صادر کرده اند ، ضمن محکوم کردن این حملات ، توبه و تأثیر بر وقایع تلخ.
59243