ترند های روز

آدینه گلاب آب نگهداری می شود

گلاب آدینه یکی از هنرمندانی است که وی در دوران طلایی دانشکده هنرهای زیبا در دانشکده هنرهای زیبا تحصیل کرده است و پس از آن به تئاتر ، سینما و تلویزیون افتخار می کرد و هنوز هم به کار خود ادامه می دهد.

اگرچه این یکی از بازیگران مشهور تئاتر و سینمای ایران است ، اما همیشه توسط این اجرا کارگردانی شده است و برای مدت طولانی توسط دانش آموزان جوان سازماندهی شده است.

آدینه سال گذشته آخرین اجرای خود را با عنوان “جشنواره الفبای” با متن افشینی هاشمی اجرا کرد که چند ماه به طول انجامید.

وی هم اکنون در شب بیستم انجمن کارگردانان تئاتر ایران برای این هنرمند برنامه ریزی شده است.

به گفته وزارت روابط عمومی انجمن مدیران تئاتر ایران ، دوره بیستم شب کارگردان روز جمعه 5 مه برای بهشت ​​برگزار می شود.

این مراسم که همزمان با تولد حمید سمدریان (9 مه) ، مدیر مرحوم تئاتر ایران ، برگزار می شود ، برای یک عمر فعالیت هنری در زمینه تئاتر و ایجاد آثار مختلف در زمینه جهت تئاتر به گلاب آدینه اهدا می شود.

همچنین در این مراسم ، عباس جاوانمارد به حسین کیانی ، نشان حمید سمانداریان به محمد براهمانی و راکن الدین کوسروی به محمد ماسوات اهدا می شود.

این مراسم روز جمعه ساعت 9 بعد از ظهر در سالن معلم جیلیل شهناز ، خانه هنرمندان ایرانی برگزار می شود و برای علاقه مندان باز است.

۲۴۴۲۴۵

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا